Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Svetovanje in projektiranje

Fotovoltaika je dokaj mlada panoga, še posebej v komercialni obliki. V Sloveniji smo priča njenemu hitremu razcvetu, a hkrati tudi številnim napačnim predstavam. Potencialni investitorji iz različnih virov pridobite veliko informacij, ki pa si lahko zelo nasprotujejo in niso uporabne za sprejemanje odgovornih odločitev. Investicija v fotonapetostno elektrarno, katere izgradnja temelji na napačnih podatkih, vam lahko povzroči nepopravljive finančne posledice. Prav v izogib zgrešenim investicijam vam naši izkušeni strokovnjaki, ki se vsakodnevno srečujejo s podobnimi izzivi in redno udeležujejo strokovnih izobraževanj, z veseljem svetujejo in odgovorijo na vsa vaša vprašanja. Skupaj bomo našli rešitev, ki bo temeljila na dejstvih in ne na govoricah.

Poskrbimo za vse faze nastajanja sončne elektrarne:
  • idejno zasnovo projekta (IDZ),
  • projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD),
  • projekt za izvedbo (PZI),
  • projekt izvedenih del (PID).

Bogate izkušnje naših strokovnjakov in strokovni ter individualni pristop sta ključ za odlično rešitev. Posebej natančno se posvetimo optimalni konfiguraciji, ki zagotavlja vrhunsko delovanje sončne elektrarne ves čas njenega življenjskega cikla.