Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Partnerji

REC Group 
REC Group je eno izmed vodilnih podjetij na področju proizvodnje fotovoltaičnih panelov. Podjetje s sedežem v mestu Sandvika na Norveškem zaposlujejo 2400 ljudi širom sveta. Njihova proizvodnja je na najvišjem nivoju, kar potrjujejo številni testi njihovih fotovoltaičnih panelov. Leta 2011 je podjetje prejelo Frost Sullivan-ovo (Best practies award – Nagrada za najboljše praktične rešitve) nagrado za uspešno implementacijo strategij, katere zagotavljajo svojim strankam večji donos. 
  
LUXOR Solar GmbH
Luxor solar GmbH je nemško podjetje s sedežem v Stuttgartu. V preteklih letih so njihovi fotovoltaični paneli prejeli vrsto priznanj, kar potrjuje njihovo izvrstno delo na tem področju. Zaposlovanje strokovnega kadra na najvišjem nivoju se jim z leta v leto obrestuje. Njihove novitete so v določenih primerih unikatne, kar jim zagotavlja prednost pred konkurenco. S predstavništvi na vseh glavnih trgih je podjetje Luxor solar GmbH eden večjih globalnih predstavnikov fotovoltaičnih panelov.

HANWHA SolarOne 
Hanwha SolarOne je v lasti giganta Hanwha Group, kateri spada med top 10 podjetij v Južni Koreji. Leta 2010 je dosežena bilančna vsota znašala 70 milijard evrov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1952 in proizvajalo eksplozivo. Hanwha Group je hitro razširila svoje poslovanje na ostala področja. Ta področja delijo na tri glavne skupine: predelovalne dejavnosti / gradnja, finance in storitve / prosti čas. Kot »top« Južno Korejsko podjetje se je Hanwha Group uvrstila celo med 500 najuspešnejšimi podjetji na svetu. Z 60 letno zgodovino zagotavlja podjetje stabilnost in zanesljivost za zagotovitev dolgoročnih garancij za stranke.
   
SMA Solar technology AG 
Podjetje SMA Solar Technology AG ima sedež  v mestu Niestetal v Nemčiji. Je vodilno podjetje v razvoju in izdelavi vseh tipov razsmernikov. Zastopani so v 21 državah in ostalih fotovoltaičnih trgih. Širom sveta zaposlujejo preko 5500 ljudi, v letu 2011 so beležili 1,7 milijarde EUR dohodka. Ker je po mnenju večine razsmernik »srce« sončne elektrarne, je njegova izbira in njegovo delovanje najpomembnejši element sončne elektrarne. Podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo razsmernikov že od leta 1991, ko je izdalo prvi razsmernik PV-WR 1500. Še istega leta je Nemška vlada zagnala »1000 Dächer Programm« (program 1000 streh), kar je pomenilo dokončen preboj podjetja.

Kioto Photovoltaics 
Avstrijski proizvajalec s sedežem v mestu St. Veit/Glan (Avstrijska Koroška) je vodilni partner na področju visokokakovostnih fotovoltaičnih modulov, ki presegajo zahteve kakovosti na evropskih trgih. Zelo učinkoviti mono- in polykristalni sončni moduli temeljijo na 6 " rezinah in se proizvajajo izključno v Avstriji z uporabo najnovejših tehnologij in opreme. Za Kioto kakovost pomeni veliko več, kot zgolj upoštevanje tehničnih standardov in pravnih okvirjev. Neprestano in brezkompromisno iskanje popolnosti ter doseganje uporabnikovega zadovoljstva brez pridržkov so glavne prioritete podjetja. Visoka motivacija zaposlenih, uporaba napredne tehnologije in celovito upravljanje kakovosti predstavljajo idealne pogoje za dosego teh ciljev.

Sonnenkraft 
Avstrijski proizvajalec s sedežem v mestu St. Veit/Glan (Avstrijska Koroška) je od leta 1993 dosegel vodilno mesto na področju alternativnih solarnih tehnologij. Njihova brezkompromisnost, uporaba inovativnih tehnologij in visokokakovostnih materialov priča o njihovih visokih standardih. Od samega začetka, leta 1993 je v tehnološkem razvoju podjetje daleč pred svojimi tekmeci.

Drava trading 
Drava Trading je avstrijsko podjetje s sedežem v mestu Celovec (Avstrijska Koroška). Je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo uspešnega poslovanja v ožjem in širšem prostoru regije Alpe-Jadran. Dejavno je na področju celulozne, papirne, kartonske in grafične industrije. Ponudnik celovitih rešitev na področju kartonske embalaže, etiket in tiskovin. Prav tako dejavnost podjetja predstavlja tudi projektno vodenje in svetovanje na področju energije, alternativnih energetskih oblik in ekologije.