Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
"ENERTEC VZDRŽEVANJE"

"ENERTEC VZDRŽEVANJE"

Kot lastnik sončne elektrarne si zagotovo želite, da ta obratuje brezhibno in varno ter ustvarja optimalno količino energije in največji možen donos. A kot pri vsaki energetski napravi, lahko morebitne okvare ohromijo ali celo ustavijo delovanje vaše elektrarne, s tem pa ogrozijo tudi vaš dobiček.

 

Možnost napak in okvar se s starostjo elektrarne žal le povečuje.

 

Polje z besedilom: Ogenj na modulih je povzročila napaka v inštalacijiPolje z besedilom: Poškodba na modulu zaradi ptičjega iztrebkaPolje z besedilom: Neustrezne povezave v AC razdelilcu  

 

Vaša sončna elektrarna zato potrebuje redno, zanesljivo in vrhunsko vzdrževanje ter ustrezno zavarovanje, kar vam lahko zagotovimo mi, s tem pa vam omogočimo brezskrbno prihodnost.

 

Za vas smo pripravili različne vzdrževalne pakete/pogodbe, ki se prilagodijo razmeram in značilnostim vaše elektrarne ter ji z zanesljivim obratovanjem v področju optimuma zagotavljajo več proizvedene energije, vam pa večji donos in miren spanec. Za več informacij smo vam na razpolago:

 

Andrej Glinik dipl.inž.el.                                  

GSM: 051 256 040

Tel: 02 462 5001

andrej@enertec.si